Texas Drive-In Show
Over ons

Over ons

De Texas Drive-in Show – u kunt en mag van ons verwachten dat uw feest slaagt.

Begonnen als grap in een dansschool en uitgegroeid tot één van de mooiste en leukste zelfstandige Drive-in Shows van Nederland. Het verschil met 40 jaar geleden is dat we met de tijd mee zijn gegaan (met bijvoorbeeld jongere Dj’s) en ook steeds meer kwaliteit zijn gaan bieden. Zo voldoen we aan de hedendaagse Europese eisen op het gebied van licht, geluid en showapparatuur. We zullen u alle technische details besparen maar dat onze show er spectaculair uitziet…., dat is een feit!

Wat uiteraard 40 jaar hetzelfde is gebleven is de motivatie en inzet van de medewerkers van de Texas drive in show. Iedere avond is voor ons opnieuw een uitdaging en het is dan ook niet vanzelfsprekend dat een feestavond slaagt. Hier werken wij, iedere keer weer, keihard voor! Het is niet voor niets dat ons motto luidt: “Uw wens is onze uitdaging”. Wij vullen de feesten precies zo in zoals ú dat wenst.

U zult begrijpen dat ieder feest een persoonlijke tint heeft, dit kan veroorzaakt worden door uw persoonlijke wensen alsook door het type feest wat u wilt geven. Een bruiloft van de familie Jansen is nu eenmaal anders dan een personeelsfeest van Garagebedrijf Van Doorn. Voor beide feesten hebben wij, door onze rijke ervaring, in ieder geval een bewezen aanpak.
Bijvoorbeeld: muziekkeus die u voor uzelf in gedachten heeft voor het evenement of muziekkeus die uw gasten willen horen.

De afgelopen 40 jaar en met veel bruiloften en andere feesten heeft ons een diversiteit van ervaringen gebracht, geen situatie is ons vreemd in de vele zalen waar wij hebben opgetreden en u kunt en mag van ons dan ook verwachten dat uw feest slaagt. Moeten wij u nog verder overtuigen?
Bel ons dan voor meer informatie (06- 2499 07 04), of vul ons contactformulier in!

Wij zouden het echt een eer vinden om mee te mogen werken aan het slagen van uw feest!

Hopelijk tot gauw,

Ruud & Daniel