Texas Drive-In Show
F.A.Q

F.A.Q

Meest gestelde vragen:

-Hebben jullie ook een microfoon?

Deze hadden wij eerder als de Cd-speler :) U kunt vanzelfsprekend gebruik maken van 1 van de vele microfoons van de drive-in voor stukjes, iets mede te delen of uw gasten te bedanken. Optie voor extra  draadloze microfoons, headsets nodig? Wij kunnen het regelen!

– Wij hebben een ceremoniemeester, mag die jullie ook bellen?

De Texas Drive-in Show vindt een ceremoniemeester een belangrijke schakel tussen u als klant en het verloop van uw feest. Na een contractuele verbintenis kan de op ons voorkeur formulier opgegeven ceremoniemeester ten alle tijden contact met ons opnemen. Ook tijdens uw feest of evenement kun zich laten vertegenwoordigen door uw ceremoniemeester en zelf volop genieten.

– Wij hebben ook een zanger(es) die wil optreden over jullie apparatuur, kan dat?

Ja dat kan, in overleg met de optredende zanger(es). Wij zijn in het bezit van prima apparatuur waar al menig beroemd artiest over gezongen heeft. Tegen kleine meerkosten kunnen koppelingen gemaakt worden met de regie van de artiest of wij regelen de totale verzorging.

– Kan ik ook een optie plaatsen?

Natuurlijk, dat kan. Wij houden normaal een termijn aan van 2 weken als iemand een optie plaatst. In deze tijd wordt eerst geprobeerd contact met u op te nemen als een andere klant ons ook wil boeken voor de zelfde datum. Na twee weken vervalt de optie, neem dan weer z.s.m. contact met ons op.

– Kan ik jullie ook een keer in actie zien?

Bezoek aan de drive-in show is in zeer beperkte mate mogelijk. Wij doen dit uitsluitend in overleg met de klant en vóór de aanvang van een optreden. Een bezoek is dan alleen even kennis maken, bespreken van uw feest en waarschijnlijk ook voor u bevestigen dat we al deze apparatuur die te zien is op onze website ook echt in bezit hebben en goed onderhouden is.

– Kunnen we ook korting krijgen?
De Texas Drive-in Show kent alleen kwantumkortingen. Dat houdt in dat er alleen korting wordt gegeven bij meerder boekingen te verrekenen bij het laatste optreden in een reeks van tenminste 5 optredens per jaar.

– Doen jullie ook aan sponsoring?
De Texas Drive-in Show zet zich al ruim 29 jaar, geheel belangeloos, in voor de slotfeestavond van Stichting Roemeense Kinderhulp uit IJsselstein. Dit is en blijft ons enige sponsorproject.